Nyt niitä saa – Tolvan Hopea -riipuksia

Tolvan hopea -hopeakoru

Ensimmäinen valusarja ”Tolvan Hopea” – korusta valmistui sukujuhlille. Jossa ensimmäinen käsintehty hopeinen riipus, jonka ’jälkeläisiä’ muut riipukset ovat, myytiin huutokaupalla. Hinta huutokaupassa nousi nopeasti 310 euroon.

Nyt ykköskappaleesta tehtyjä valukopioita – siis aitoja hopeisia riipuksia – myydään 50 eurolla. Koru on valkoisessa korurasiassa. Postituskulut ovat 10 euroa, jotka lisätään hintaan. Hopeakoru sopii hienosti omaan kaulaan ja on hintaansa arvokkaampi  lahja suvunjäsenelle juhla- tai merkkipäivinä.

Koruja on saatavilla kahdella pintakäsittelyllä: patinoitu tai kiiltävä. Kerro tilauksessa millaisen korun haluat.

Tilaa ”Tolvan Hopea” -koru lähettämällä sähköposti: jasensihteeri@tolva.fi.

Korun leveys kulmasta kulmaan on 28 mm ja sivun pituus 22 mm.

Jos huutokaupan osoittama mielenkiinto koruihin jatkuu, voimme tilata uuden valusarjan jo ennen joulua. Mutta vielä on 1. sarjaa myytävänä.

Sukujuhlan tauoilla sukupuiden ja kirjojen ympärille muodostui sukuryppäitä, jotka innokkaasti etsivät niistä tuttuja henkilöitä. Sukukirjoista saat lisätietoa ja osto-ohjeet napsauttamalla tätä linkkiä.

Tiedustelut sukupuista sähköpostilla: jasensihteeri@tolva.fi.

 

 

Kategoria(t): yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.