Kirjoituskilpailu

”Jokainen ihminen on tarinan arvoinen” -kirjoituskilpailu

Miksi en tehnyt sitä? Olisi ollut helppoa kerätä talteen vaarin/mummon/isän/äidin kertomuksia omasta elämästä ja sukulaisista. Kirjoittaa, nauhoittaa tai ottaa videolle.

Toimeen pitää ryhtyä nyt, kun se on mahdollista.

Tolvan Posti kannustaa suvun jäseniä keräämään tarinoita talteen.

Haastamme sukulaiset kirjoituskilpailuun, jonka aihepiireinä ovat sukutarinat ja perinteet. Kirjoitus voi käsitellä suvun tapahtumia lyhesti tai laajasti, omien isovanhempien tai vanhempien yhteistä taivalta tai vain yhden henkilön vaiheita. Myös perinteet kuuluvat kilpailuaiheisiin. Perinnetyö on tärkeä osa Tolvan suursuku ry:n toiminnassa.

Osallistumisen kynnys ei ole korkea. Kirjoituksia saa laatia käsin kirjoittamalla tai koneella ja niitä voi lähettää postitse tai sähköpostilla. Pääasia on, että lähellä olevaa historiaa tulee tallennettua.

Kilpailuun osallistuvat kaikki kirjoitukset olivatpa ne lyhyitä tai pitkiä – kuvilla tai ilman.

Lähetä kirjoitus sähköpostilla  kievari@tolva.fi tai kirjeenä osoitteeseen Martti Puronen, Vetehisentie 14, 04230 Kerava.

Kilpailun raadin muodostaa Tolvan Postin toimituskunta Päivi Aaltonen, Seppo Weckman, Jani Rantanen ja Martti Puronen.

Kilpailuun osallistuvia kirjoituksia on tarkoitus julkaista internetissä Tolvan suursuvun kotisivuilla ja Tolvan Postissa. Kirjoitukset voidaan julkaista myös nimimerkillä, jos kirjoittaja niin tahtoo. Kirjoittajan oikeat henkilötiedot on kuitenkin ilmoitettava raadille. Jokainen kirjoittaja vastaa itse kirjoitusten sisällöstä.

Kilpailu on jatkuva niin, että palkintoja annetaan, kun on tullut sopiva määrä kirjoituksia. Palkinnot ovat Tolvan suursuvun tuotteita

Vastaa